Akce pro děti

Akce pro děti

Maškarní karneval

Maškarní karneval je jednou z dalších akcí, kterou pořádá naše farnost pro děti a jejich doprovody. Akce se tradičně odehrává v některé nedělní odpoledne v lednu či únoru. Program karnevalu je samozřejmě bohatý - od hudby a tance počínaje, přes rozmanitou tombolu a zajímavé hry a soutěže, až po méně standardní záležitosti jakými je např. divadlo v podání našich tatínků nebo pan farář v nějaké pohledné masce (naposledy to byl šmoulí dědeček). Nikdy samozřejmě nechybí ani bufet se spoustou dobrot pevného i kapalného skupenství.

Všem účastníkům a příznivcům našeho karnevalu děkujeme a těšíme se na další setkání s Vámi.

V roce 2024 se dětský maškarní karneval uskuteční v neděli 14. ledna od 14:30 v kulturním domě v Tovéři. 

Fotky z letošního farního karnevalu si můžete prohlédnout zde

 

Pohádkový les

Srdečně zveme rodiny s dětmi na Pohádkový les, který se uskuteční v neděli 26.května 2023. Startuje se od 14:00 do 15:15 před farou. Zakončení bude jako obvykle na farní zahradě, kde vás čeká ještě bohatý program a občerstvení. Neváhejte také pozvat další rodiny s dětmi. 

Těšíme se na vás.

 

Dětské dny

Dětské dny se konají jednou za 1/4 roku v sobotu od 9. do 12. hodin a jsou určeny pro děti od 4 let. Během tohoto času nás doprovází některá postava z Bible (například už nás navštívil Noe, Ester, pastýř...) nebo některý ze svatých. Nasloucháme jejímu příběhu a zároveň se tak dozvídáme něco o ní i o Bohu. Hrajeme hry a plníme různé úkoly, které nejsou vždycky jednoduché, ale které jsme společnými silami vždycky pěkně zvládli. Tak přijďte i vy dozvědět se něco nového a být ve společenství dalších dětí! O nejbližším termínu vás budeme brzy informovat.

Těšíme se na Vás!